Klant
CJG / Misteli creatieve communicatie
Jaar

2018

Diensten
  • Interaction design
  • Content Management Systeem
  • Koppeling met Opvoeden.nl en Gids
  • Search Engine Optimalisatie
Solutions
  • Custom platform op de BO-Core
  • Cloud hosting via Blackorange OPS

Alles rond de opvoeding van je kind op één plek te vinden

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) geeft informatie en advies over de gezondheid, het opgroeien en opvoeden van je kind. In samenwerking met Misteli creatieve communicatie maakten wij een nieuwe digitale verzamelplaats voor alle nuttige informatie.

Handige Schoolwijzer

Elke school vinden op één handige map

Wie naar een school voor de kinderen op zoek gaat, vind op de door ons ontwikkelde schoolwijzer alle beschikbare scholen in de regio. Op basis van ieder adres hebben we exact de afstand tot de deur van iedere school berekend om zo tot de juiste voorkeurscholen te komen. Dit is een eigen berekening op basis van met de hand gemeten data geplot in Google maps. Het systeem draait dan ook op een flinke database.

Custom CMS

Structureren van content in modules

CJG behandelt verschillende type thema’s, van vrolijke onderwerpen tot minder fijne dingen die gezinnen meemaken. Het CMS van het platform biedt daarom zowel vrijheid als sturing voor de content creators. We hebben een blokken module ontwikkeld waarmee ieder thema een eigen gezicht krijgt zonder afbreuk te doen aan de betrouwbare uitstraling van de organisatie.

Custom CMS

Structureren van content in modules

CJG behandelt verschillende type thema’s, van vrolijke onderwerpen tot minder fijne dingen die gezinnen meemaken. Het CMS van het platform biedt daarom zowel vrijheid als sturing voor de content creators. We hebben een blokken module ontwikkeld waarmee ieder thema een eigen geschikt krijgt zonder afbreuk te doen aan de betrouwbare uitstraling van de organisatie.

Bekijk meer werk